Liefde & relaties: nieuws & tips

De liefde zorgt voor de hoogste hoogtepunten en tegelijkertijd de diepste dieptepunten in ons leven. Niet voor niets zijn er zoveel liedjes over geschreven en heeft het een prominente rol in zoveel boeken, films en series. Natuurlijk hopen we allemaal gelukkig te worden in de liefde, en veel van ons zullen dat ook zijn. Voor degenen die dat (nu even) niet zijn, heb ik diverse artikelen geschreven met nieuws en tips op het gebied van liefde en relaties.

Liefde: algemene tips & nieuws

Op het gebied van de liefde zijn tips en andere informatie nooit weg. Vandaar dat er een sectie gewijd is aan liefde, en met name tips op dat gebied. Lees deze sectie dus goed door als je graag wat meer tips wilt over hoe je je liefdesleven kunt verbeteren.

Ga naar Liefde Algemeen.

Liefdesverdriet

Als de liefde (of eigenlijk de relatie) ophoudt, begint het liefdesverdriet. Dit verdriet kan heel pijnlijk zijn en echt je hart verscheuren. Geen nood: ik help je erbij! Met mijn tips om het verdriet te boven te komen, ben je in no time weer gelukkig met jezelf en je situatie.

Lees mijn Liefdesverdriet Artikelen.

Ex Terug

Als het verdriet is gezakt, ga je weer helder nadenken. Ga je verder, op zoek naar een nieuwe liefde? Of was je ex de liefde van je leven? Als je wilt kijken of jullie het nog een keer kunnen proberen, let dan goed op! Ga hier heel voorzichtig in te werk. Een misstap kan alles verpesten! Gelukkig heb ik alle tips en trucs voor je.

Lees mijn Ex Terug Artikelen.

Bindingsangst

Een relatie hoeft niet uit te gaan om de personen in de relatie veel verdriet te doen. Soms weet je nauwelijks waar het probleem vandaan komt, laat staan hoe je het oplost! Bij bindingsangst is dit vaak het geval. Het voordeel van bindingsangst is: het is te genezen.

Lees er meer over in mijn Bindingsangst Artikelen.

Verlatingsangst

Net zo verscheurend als bindingsangst is verlatingsangst. Deze angst maakt relaties helemaal kapot. Het maakt niet uit hoe gek je op elkaar bent, als je deze angst niet te lijf gaat, gaat je relatie uiteindelijk uit.

Lees daarom zeker mijn Verlatingsangst Artikelen.

Vreemdgaan

Er is geen betere manier om je relatie te verpesten dan door vreemd te gaan. Het vertrouwen is weg en als je pech hebt is je partner ook vertrokken. Komt het ooit nog goed? Het is heel moeilijk, maar het kan.

Lees er meer over in mijn Vreemdgaan Artikelen.