Ex terug

Je ex terug willen is helemaal geen rare gedachte na een break up. Jullie delen veel samen. Jullie hebben genoten van mooie tijden en waarschijnlijk ook diepe dalen gekend die jullie nog sterker hebben gemaakt. Niet voor niets werden jullie ooit verliefd op elkaar. Ik ga je helpen om te zorgen dat jij je ex terug krijgt!

ex terug

Tip: begin nu, voor het te laat is! Ontdek de boeken en trainingen van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe. Klik hier >>

Wil je echt je ex terug?

Voordat we je ex terug gaan winnen, moet ik je wel 1 vraag stellen. Deze vraag hoor je vast niet graag, maar hij is belangrijk: waarom wil je hem of haar terug? Niet iedereen wil namelijk echt zijn of haar ex terug! Als je alleen maar weer bij elkaar wilt komen omdat je bang bent om alleen te zijn, dan raad ik je aan om te leren om alleen te zijn. Dat wordt niet makkelijk (je moet door de 5 fasen van een gebroken hart heen), maar het levert wel het beste resultaat op. Als je alleen maar bij hem of haar blijft uit angst om alleen te zijn, word je namelijk nooit echt gelukkig.

Begin met contact verbreken!

Voordat je je ex terug kunt winnen, moet je eerst met het moeilijkste beginnen: verbreek iedere vorm van contact met je ex! Doe dit zo snel mogelijk, het liefst op het moment dat je dit leest. Geen telefoontjes, geen e-mails, geen berichtjes, niks! Uiteraard zijn er uitzonderingen, zoals wanneer jullie samen op school zitten of een kind hebben. Beperk in zulke gevallen het contact tot een absoluut minimum.

Werk aan je liefdesverdriet

Allereerst moet je aan jezelf werken. Je moet al het verdriet dat je nu voelt gaan verwerken. Hier helpen mijn liefdesverdriet tips bij. Belangrijke manieren: verzamel leuke mensen om je heen, zorg goed voor jezelf en wat je ook doet: neem geen contact op met je ex!

Werk aan jezelf

Je wilt je ex terug winnen, maar jullie zijn niet voor niets uit elkaar. Er is werk aan de winkel! Het wordt tijd om de beste versie van jezelf naar buiten te laten komen. Werk aan je zelfvertrouwen en je uiterlijk, en zorg dat je onweerstaanbaar wordt!

Meer weten?

Voor een uitgebreid stappenplan om je ex terug te winnen en vervolgens je relatie goed te houden, raad ik je aan te kijken naar de boeken en trainingen van Michelle van den Berghe. Los niet alleen je problemen op, maar zorg voor een betere relatie op alle fronten. In mijn jaren als coach heb ik veel gewerkt met Michelle, en zij weet als geen ander de problemen efficiënt aan te pakken. Los vandaag nog je probleem op >>

Eén gedachte over “Ex terug

  • 14 april 2020 om 19:35
    Permalink

    Ik heb een affaire gehad een aantal maanden. Maar wil mijn ex terug waar ik 8 jaar mee was en een kindje mee heb. Heb het echt goed verkloot!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *