Ex spijt laten krijgen

Je ex spijt laten krijgen. Het is misschien wel de grootste wens die veel mensen die net uit een relatie komen hebben. Wat kan je eraan doen om ervoor te zorgen dat dit daadwerkelijk gebeurt? Zijn er dingen die je na de breuk kunt doen om je ex in te laten zien dat met jou samen alles beter was? Het is dan belangrijk om een aantal zaken goed voor ogen te hebben. Wat is bijvoorbeeld je insteek? Hoe moet je alles aanpakken? Wanneer je alles goed aanpakt, dan kan je wel flink wat bereiken.

ex spijt laten krijgen

Meer weten? Lees hier de top Ex Terug Tips en welke Ex Terug Fouten je moet vermijden!

Rancune voelen

Een ex spijt laten krijgen wordt meestal gevoed door rancune. Je bent boos over wat er is gebeurd en je wilt nu een soort genoegdoening. Dit kan dus ook betekenen dat je er met de verkeerde instelling mee aan de slag gaat. Het gaat er vooral om dat je je ex laat zien dat jouw leven heerlijk is. Misschien nog wel beter dan toen jullie samen waren. Dit betekent dus bijna als vanzelf dat het niet om je ex draait, maar om jou. Jij moet dingen gaan doen die passen bij wat jij wilt bereiken.

Werken aan jezelf

Je ex spijt laten krijgen doe je door te werken aan jezelf. Je zet je in om er beter uit te zien. Daarom ga je bijvoorbeeld sporten en ga je gezonder eten. Zo word je fitter, sterker en aantrekkelijker. Daarnaast werk je ook aan je mentale kant. Dat doe je bijvoorbeeld door veel op stap te gaan en leuke dingen te doen. Dat doe je echter ook door bijvoorbeeld nieuwe dingen te leren. Alles bij elkaar gaat het erom dat je laat zien dat jij als mens vooruit gaat en dat alles leuker is dan ooit.

De uitwerking: kun je je ex spijt laten krijgen?

Hoe wel je ex spijt laten krijgen voor jou het uitgangspunt is, is het wel zo dat de uitwerking soms heel anders kan uitpakken. Wanneer je aan jezelf werkt zal dat niet alleen je ex opvallen. Ook zullen allerlei andere mensen die ontwikkeling zien. Zo kan het dus zomaar zo zijn dat je iets veel beters ontdekt dan de relatie die je had. Bijvoorbeeld doordat je met een veel leuker is in contact komt. Hoe het ook uitpakt, het zal uiteindelijk allemaal een stuk leuker worden dan je misschien ooit had kunnen denken. Dit moet al motivatie genoeg voor je zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *