Alle contact met je ex verbreken

Wanneer het gaat over contact met je ex verbreken, dan wordt het vaak als advies gebruikt om je ex terug te winnen. Dit kan inderdaad dan ook een heel krachtig middel zijn. Dat neemt echter niet weg dat je altijd alleen maar het contact moet verbreken wanneer je weer samen wilt komen. Het kan ook zo zijn dat je juist uit elkaar wilt gaan en verder niet meer voor elkaar wilt openstaan. Het is dan dus belangrijk dat je weet hoe je dit op een goede manier kunt aanpakken. Zeker wanneer je ex nog wel plannen heeft.

contact met je ex verbreken

Contact met je ex verbreken: hoe doe je dat? Lees het hier!

Wees vasthoudend

Wanneer het contact met je ex verbreken wilt, dan zal je hier dus ook echt duidelijk over moeten zijn. Wees eerlijk en open. Zeg dat je niet verder met elkaar wilt converseren op welke manier dan ook. Daarbij is het ook heel belangrijk dat je vasthoudend bent. Dat betekent dus dat je niet moet zeggen dat je geen contact wilt en vervolgens wel gaat reageren op appjes. Geen contact is geen contact. Dit klinkt wat hard, maar het is wel de enige manier om verder te gaan in het leven. Dit is erg belangrijk.

Ga een andere kant op

Het contact met je ex verbreken staat voor veel meer dan het stoppen van de relatie alleen. Jouw gehele leven neemt een andere wending. Zo simpel is het. Je gaat immers allerlei andere dingen doen die je eerst niet deed. Dit is ook belangrijk, want op deze manier kan je jezelf enigszins verwijderen van je ex. Het is tijd geworden voor een ander leven en dat ga je op deze manier leiden. Maak hier dus ook echt werk van. Probeer bijvoorbeeld nieuwe dingen uit. Alleen zo kan je ook zorgen dat er steeds minder aanleiding is om elkaar te spreken.

Hier meer top trucs voor je ex terugwinnen!

Koester geen wrok

Het contact met je ex verbreken is geen goed idee als er nog oud zeer zit. Zorg ervoor dat je het verleden volledig achter je kunt raken. Zorg dat alles gezegd is wat gezegd moet worden. Pas dan kan je het verleden laten rusten. Het is zeer belangrijk dat je er zelf een goed gevoel over hebt. Je kunt immers niet verwachten dat je ex geen contact meer met je maakt omdat jij dat wilt, maar dat je vervolgens zelf wel keer op keer weer op allerlei zaken blijft terugkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *