Komt een man met bindingsangst terug?

Komt een man met bindingsangst terug? Dat is een vraag waar veel vrouwen mee rondlopen. Hij is namelijk in alle opzichten de perfecte partner, behalve dan dat je hem niet bij je kunt houden. Hij is snel weg, sluit zich af en gaat elke keer de volgende stap uit de weg. Tot een echte relatie is het daarom nooit gekomen. Nu lijkt het zelfs alsof hij voorgoed verdwenen is. Wat kan je hieraan doen? Is er wel iets aan te doen? Het is dan belangrijk dat je de man leert begrijpen.

Diepere achtergrond van bindingsangst

Wanneer je een antwoord zoekt op de vraag: komt een man met bindingsangst terug? dan zal je eerst meer te weten moeten komen over bindingsangst. Wat is hier de reden van? Welke gebeurtenissen in het leven van de man hebben ertoe geleid dat hij zich nu gedraagt zoals hij doet? Wanneer je echt serieus bent over de man, dan is dit een essentiële stap. Zo leer je namelijk ook beter te begrijpen hoe hij denkt. Dit is belangrijk omdat je op deze manier ook leert begrijpen wat hem afschrikt of juist aantrekt.

Flinke investering

Het is wel belangrijk om een kleine waarschuwing te plaatsen bij dit alles. Je zal namelijk flink moeten investeren in jezelf en de relatie om binding met de man te krijgen. Je moet er wel echt voor honderd procent van overtuigd zijn dat het deze investering waard is. Wanneer je ook maar in de verste verte het gevoel hebt dat je je tijd verdoet, dan kan je het beter niet doen. Wees dus eerlijk als je jezelf de vraag stelt: komt een man met bindingsangst terug?

Eigen wil

Komt een man met bindingsangst terug? Buiten al het bovenstaande is er nog één belangrijke factor die je ook mee moet wegen. Het gaat dan om de eigen wil van de man in kwestie. Je kunt zelf wel van alles wensen, maar als de man echt niet wil, dan gaat er ook niets gebeuren. De man moet dus echt toe zijn aan een stap voorwaarts. Het gaat er namelijk niet alleen om dat jij hem leert begrijpen. Het gaat er vervolgens ook om dat jullie samen aan zijn problemen werken. Dat lukt alleen als hij er vol voor wil gaan.

2 gedachten over “Komt een man met bindingsangst terug?

 • 26 april 2019 om 14:07
  Permalink

  Komt een man met bindingsangst dan wel of niet terug bij zijn ex? En hebben mannen met bindingsangst snel spijt van hun ‘impulsieve’ beslissing het uit te maken?

  Beantwoorden
 • 29 december 2019 om 19:51
  Permalink

  Hoi Tim
  Ik heb een vraagje over bindingsangst
  7 maanden geleden heb ik een hele leuke man leren kennen en we hadden een enorme klik.
  Vervolgens is hij in die 7 maanden met 2 anderen vrouwen naar bed geweest en zijn wij uiteindelijk uit elkaar gegaan..Ik heb hier heel veel verdriet van Nu stuurde hij mij eergisteren dat hij nooit had verwacht met een ander mee te gaan omdat wat wij hadden zo uniek was en dat hij daarvan baalt.Hij kan niet over zijn emoties praten en vind een relatie na 26 jaar huwelijk doodeng zegt hij.
  We hebben 7 maanden iedere dag contact gehad via Whatsapp en van de een op andere dag was het over
  Vervolgens volgt er weer een radiostilte
  Ik vraag me af ofdat dot bindingsangst of narcisme is?.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *