Wat is de beste ex terug methode?

Om de relatie die je had weer te herstellen heb je een ex terug methode nodig. Daar zijn er tegenwoordig heel veel van te vinden. De vraag is dan dus welke de beste is. Dit is niet zomaar even te bepalen. Veel van deze methodes stellen namelijk niet veel voor en blijken helemaal niet te werken. Er zijn er echter ook wel een flink aantal die juist verrassend goede resultaten opleveren. De vraag is dan dus hoe je weet of je een goede methode volgt of niet.

Rust bewaren

Een manier om te herkennen of je een goede ex terug methode aan het volgen bent is de mate van rust die gepredikt wordt in de methode. Wanneer je adviezen krijgt die de strekking hebben dat je je ex de hele tijd moet lastigvallen met cadeautjes, berichtjes of andere stalkerspraktijken, dan ben je in ieder geval op de verkeerde weg. Het is namelijk altijd van belang dat jullie beide de ruimte krijgen om weer te herstellen en tot jezelf te komen. Dit geeft je ook de ruimte om aan jezelf te werken.

Contact herstellen

Ook de manier waarop je het contact moet herstellen geeft veel aan over de ex terug methode die je volgt. Dit is namelijk vaak het moment waarop de kansen die je nog had verpest worden. Juist door behoed te worden voor deze fouten kan een beproefde methode van meerwaarde zijn. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je niet overdreven aardig bent. Juist omdat je op dit vlak alle hulp kunt gebruiken is het belangrijk niet zomaar elk goed geschreven verhaaltje te geloven.

Positief verrassen

Het leuke aan een goede ex terug methode is dat het je positief zal verrassen. Vaak is het namelijk zo dat de herstelde relatie met je ex vele malen beter zal zijn dan de relatie die jullie hadden. Bovendien zal je een flink stuk beter voor de dag komen dan je voorheen deed. Je leert namelijk veel meer dan alleen maar je relatie herstellen. Je leer ook aan jezelf werken. Dit is natuurlijk ook van grote waarde. Zelfs wanneer je je relatie niet zou herstellen, maar met iemand anders verder zou gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *