Contact opnemen met je ex, hoe doe je dat?

Dat een relatie verbroken is, betekent niet dat het ook helemaal klaar voor jou is. Misschien zou je graag nog eens contact opnemen met je ex. Hoe moet je dat dan aanpakken? Het kan immers zomaar verkeerd vallen. Daarom is het slim om in ieder geval te weten, hoe, waar en wanneer je met je ex in contact kunt treden. Wanneer je deze methodes volgt, dan is de kans een flink stuk groter dat je met enig succes weer de banden met je ex kunt herstellen. Het is wel belangrijk de juiste stappen te volgen.

contact opnemen met je ex

Vrienden of niet?

Voor je contact gaat opnemen met je ex, moet je eerst eerlijk zijn tegen jezelf. Wat is de reden waarom je weer met je ex wilt praten? Wil je gewoon een normale band kunnen opbouwen, of wil je meer? En hoe staat je ex hierin? Het is belangrijk om op dezelfde lijn te zitten. Als je ex vrienden wil zijn, maar jij wilt meer, dan heeft het geen zin om het contact weer aan te halen. Jullie zitten op verschillende golflengtes en dit gaat gegarandeerd tot problemen leiden. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Bepaal dus eerst de basis.

Geduld hebben

Een breuk is nooit leuk. Het is goed mogelijk dat één van jullie flink wat pijn heeft gevoeld. Het is dus altijd verstandig om even wat geduld te hebben en niet te snel na de breuk weer met elkaar in contact te treden. Ook dit kan namelijk verkeerd vallen. Contact opnemen met je ex doe je pas op zijn vroegst na een paar weken. Vergis je daarbij niet, langer wachten is altijd beter dan korter wachten. Er kan echt niets misgaan als je een beetje geduld weet op te brengen. Als er nog een basis is voor een verdere band, dan zal die er ook een paar dagen later nog zijn.

De methode

Contact opnemen met je ex hoeft niet perse volgens een vast methode te gaan. Je kunt hier allerlei wegen voor gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je contact zoekt via social media. Doe dit wel op een voorzichtige manier en like niet direct alles wat je ex zegt of doet. Ook kan je voorzichtig eens laten weten hoe het gaat, of een vraag ergens over stellen. Zolang het maar wel oprecht is. Zo kan je langzaam maar zeker weer iets opbouwen. Uiteindelijk zal dan blijken dat alles beter wordt dan het ooit geweest is.

Meer weten?

Relatietherapeute Michelle van den Berghe heeft een unieke succesmethode ontwikkeld waarmee jij je ex kunt terugwinnen. Het begint met contact verbreken, daarna op de juiste manier contact opnemen met je ex. Meer weten? Ontdek de unieke methode hier >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.