Jouw vrouw gaat vreemd: welke signalen wijzen je hierop?

Niemand wil met overspel geconfronteerd worden. Toch ben je er zeker van: jouw vrouw gaat vreemd. Welke signalen wijzen erop dat je gelijk hebt? Of anders gezegd: hoe bewijs je je vermoedens? Het is goed om te weten waaraan je kunt herkennen of een vrouw het bed met een ander deelt. Je moet immers wel sterk staan als je haar hiermee wilt confronteren. Let daarom op de volgende zaken. Die kunnen het probleem voor jou een stuk duidelijker maken. Zo herken je of een vrouw stiekem een ander heeft.

vrouw gaat vreemd signalen

Alles is een geheim

Het meest gemakkelijke signaal om te herkennen is het verdwijnen van de openheid. Jouw vrouw gaat vreemd als alle signalen erop wijzen dat ze dingen voor je verborgen houdt. Het gemakkelijkst kan je dit zien door beter op te letten wat ze met haar telefoon doet. Op slot en dicht bij haar op elk moment? Dan kan dit al heel veelzeggend zijn. Het is dan niet direct zo dat dit automatisch op vreemdgaan wijst, maar het is wel een zeer belangrijke indicatie om verder te graven. Je bent waarschijnlijk wel iets op het spoor. Een ander goed punt is geheimzinnigheid achter de laptop, zoals bijvoorbeeld het wegklikken van schermen.

Minder zin dan voorheen

Jouw vrouw gaat vreemd als de signalen erop wijzen dat er minder ruimte is voor seks in jullie relatie. Als iemand anders die behoefte voor haar vervult, dan heeft ze jou hier natuurlijk niet meer voor nodig. Alleen al om die reden zal de seks afnemen. Daarnaast wordt haat beeld van jou ook steeds minder rooskleurig. Ze ziet je niet meer als de man die ze voorheen in je zag. Daardoor is seks met jou ook gewoon minder aantrekkelijk voor haar. Voor jou zegt dit, naast de geheimzinnigheid misschien ook wel genoeg. Tijd om iets te doen.

Alles is anders

Jouw vrouw gaat vreemd als je algemene signalen weet op te vangen. Alles is gewoon net even anders dan het was. Ze is minder aardig, ze heeft minder voor je over, de nadruk komt meer en meer op je slechte kanten te liggen, en ga zo maar verder. Wanneer al dit soort zaken steeds duidelijker aan het licht komen, dan weet je wel hoe de zaken ervoor staan. Is het een combinatie van alle genoemde signalen, dan is het eigenlijk geen eens een vraag meer. Aan de hand van al die informatie moet je je dan dus gaan beraden op wat je dan moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *