Hoe weet je of je vriendin vreemdgaat?

Het is de grote angst van veel mannen. Hoe weet je of je vriendin vreemdgaat? Het is immers zeker niet zo dat alleen mannen maar vreemd zullen gaan wanneer ze in een relatie zitten. Wat de signalen zijn bij vrouwen, dat is echter bij lang niet iedereen bekend. Daarom kan het heel handig zijn om te weten waar je op moet letten als man. Dit kan je in ieder geval helpen om een beetje grip op de situatie te krijgen wanneer dit je overkomt. Let bijvoorbeeld op de volgende signalen bij je vriendin.

hoe weet je of je vriendin vreemdgaat

Minder seks

Het signaal wat misschien wel het best kan worden opgevat door een man is de verminderde zin in seks. Hoe weet je of je vriendin vreemdgaat? Bijvoorbeeld doordat jullie geen seks meer hebben omdat zij er nooit zin in heeft. Natuurlijk zijn er ook allerlei andere redenen waarom ze misschien geen zin meer heeft. Daarom is het altijd belangrijk om ook enkele andere signalen te herkennen. Pas dan kan je echt zeker weten dat de verminderde zin te maken heeft met een andere man in haar leven waar ze wel seks mee heeft. Let hier dus altijd heel erg goed op.

Andere signalen

Er zijn talloze andere signalen die je antwoord kunnen geven op de vraag hoe je weet of je vriendin vreemdgaat. Let er bijvoorbeeld eens op of ze haar communicatiemiddelen meer verbergt. Haar telefoon en laptop bijvoorbeeld. Wil ze niet dat je ziet wat ze er allemaal op ontvangt? Dan kan dat best wel veel zeggen. Ook als haar uiterlijk weer belangrijker aan het worden is, een beetje zoals toen jullie elkaar net kenden, dan kan dat veelzeggend zijn. Wanneer je meerdere signalen herkent, dan kan dit dus een antwoord zijn op je vraag. Zo weet je immers waar je aan toe bent.

Hoe ermee om te gaan?

Als je een antwoord hebt gekregen op de vraag of je vriendin vreemdgaat, en het bevalt je niet, wat doe je dan? In de eerste plaats is het heel belangrijk om gewoon rustig te blijven. Je moet in ieder geval niet als een zwakkeling op je knieƫn gaan en je moet ook zeker niet volledig door het lint gaan. Probeer je zoveel als mogelijk rustig te houden wanneer je hiermee te maken krijgt. Zo kan je helder denken en zelf een passend antwoord op de situatie vinden. Daar gaat het je uiteindelijk om. Lees ook meer over de oplossingen voor vreemdgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *