Wat is de kans dat je ex terugkomt?

Als er één ding is wat veel mensen graag zouden willen, dan is het wel het terugkrijgen van een ex-geliefde. Maar hoe groot is eigenlijk de kans dat je ex terugkomt? Het antwoord op deze vraag hangt van zeer veel factoren af. Het is namelijk niet zo dat je een simpel rekensommetje kunt maken waaruit een percentage komt rollen. Het hangt af van wat je doet, maar ook van wat je niet doet. Pak je dit allemaal op de juiste manier aan, dan zou je ex kunnen terugkeren.

kans dat je ex terugkomt

Tip: Maximale kans dat je ex terugkomt? Dat kan alleen met de boeken en trainingen van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe. Klik hier >>

Kans dat je ex terugkomt vergroten?

Het is in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat je echt zeker weet dat je je ex terug wilt krijgen. Weet je zeker dat dit de juiste persoon voor jou is? Is er echt niet ergens iemand te vinden waar je het beter mee kunt hebben? Wanneer je hier een antwoord op hebt dat bevestigt dat je je ex wilt, dan kan je beginnen met werken aan een comeback. De kans dat je ex terugkomt wordt groter naarmate je de stappen beter volgt. Begin bijvoorbeeld met de geen contact-regel.

Succesvol zijn

De kans dat je ex terugkomt hangt dus voor een groot deel af van hoe je er zelf mee omgaat. Je kunt succesvol zijn door goed naar de situatie te kijken. Blijf rustig en neem wat afstand. Wanneer je wilt dat je ex terugkomt, dan zal je in ieder geval aan iets nieuws moeten werken. Als de oude situatie immers zo goed was, dan was je voormalige geliefde al niet bij je weggegaan. Dat neemt niet weg dat er wel allerlei delen van de oude relatie belangrijk zijn om een nieuwe op te kunnen bouwen.

De rol van psychologie

De kans dat je ex terugkomt hangt voor een deel af van psychologie. Door op het juiste moment de juiste dingen te doen kan je heel veel bij je ex losmaken. Verdiep je dus goed in de mogelijkheden die je op dit gebied hebt. Pas wel op dat niet elke tip even waardevol is. Heel veel mensen proberen een graantje van jullie verdriet mee te pikken en verzinnen rare tips die eerder negatief dan positief werken. Wanneer je echter normaal en verstandig te werk gaat, dan kan je zomaar flink snel je ex terug in je leven krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *