Zo leer je onbetrouwbare mannen herkennen

Niet alles is altijd wat het lijkt. Zo kan een man waarmee je datet zich veel leuker voordoen dan hij werkelijk is. Onbetrouwbare mannen herkennen is dus een vaardigheid waar elke vrouw baat bij kan hebben. Het is namelijk zo dat onbetrouwbare mensen een aantal overeenkomsten in hun gedrag delen. Wanneer je dus de signalen kent, dan weet je ook hoe je hierop moet reageren en kan je veel pijn voorkomen. Dit kan je leren. Wanneer je het volgende doet zal je veel sterker in je schoenen staan.

onbetrouwbare mannen herkennen

Uit en thuis

Het belangrijkste signaal als het gaat om onbetrouwbare mannen herkennen is het verschil in gedrag op verschillende plekken. Zijn jullie samen dan doet hij alsof alles geweldig is, maar komen jullie buiten de deur dan vindt hij je ineens een stuk minder ideaal. Dit moet natuurlijk direct al alarmbellen in je hoofd doen afgaan. Het verschil in gedrag tussen uit en thuis zou eigenlijk niet moeten bestaan. Natuurlijk is het ook zo dat dit signaal niet het enige signaal is en je dus ook op andere zaken moet letten. Ook een kenmerk: vertoont hij trekken van narcisme? Lees hoe je hiermee om moet gaan in de 30 Dagen Narcismevrij Challenge.

Onbetrouwbare mannen zijn niet open

Zijn er terreinen waar je geen toegang toe hebt? Denk bijvoorbeeld aan zijn telefoon, of aan zijn uitgaansleven. Wanneer jullie nooit samen uitgaan, of wanneer hij zijn telefoon altijd diep in zijn zak verborgen houdt wanneer jullie samen zijn, dan is dit niet direct een basis van vertrouwen. Onbetrouwbare mannen herkennen kan je doen op basis van dit type gedrag. Het hoort immers zo te zijn dat er een gezonde mate van vertrouwen tussen jullie beide heerst. Krijg je niet dit gevoel, dan zou het heel goed weleens zo kunnen zijn dat er meer speelt.

Hoe kennen jullie elkaar?

Had hij eigenlijk een relatie op het moment dat jullie elkaar ontmoet hebben? Hoe is dat toen afgelopen? Mogelijk was jij eerst degene waar hij mee vreemdging. Dit hoeft natuurlijk niet alles te zeggen, maar denk er wel goed over na wat dit eigenlijk betekent. Hij heeft immers al eerder eens besloten dat vreemdgaan geen probleem was. Het is heel goed mogelijk dat hij dit dus opnieuw voor zichzelf heeft kunnen goed praten. Onbetrouwbare mannen herkennen kan je dus ook doen aan het gedrag uit het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *