Ex terugwinnen? Geen contact onderhouden!

Wil je je ex terugwinnen? Geen contact opnemen is het advies wat de meeste mensen je zullen geven. Werkt dit echt zo goed als ze zeggen? Wat moet je doen om dit succesvol te laten zijn? En vooral, wat moet je ervoor laten? Het zijn belangrijke vragen voor jou wanneer je met veel liefdesverdriet zit en er alles aan wilt doen om de liefde die je had weer terug te krijgen en zelfs nog beter te maken dan deze voorheen was.

ex terugwinnen geen contact

De tegenstrijdigheid

Het grote probleem waar veel mensen mee zitten is dat ex terugwinnen geen contact nogal tegenstrijdig klinkt. Als je weer in contact wilt komen met je ex, dan moet je contact zien te vermijden. Hoe kan je immers weer dichter tot elkaar komen als je elkaar uit de weg moet gaan. Dit is een logische vraag en een begrijpelijke redenatie. Het is dan ook belangrijk dat je begrijpt hoe de geen contact regel precies werkt. Het verloopt namelijk langs een aantal fases die van belang zijn. De eerste fase is die waarin geen contact mag bestaan.

Wat bereik je hiermee?

De vraag is natuurlijk wat je ermee bereikt inzake het ex terugwinnen. Geen contact hebben betekent namelijk ook dat je niets kunt uitleggen of hem of haar kunt overtuigen. Dit hoeft echter ook niet. De beste manier om een ex te overtuigen dat het leven met jou beter is dan zonder jou is door dat leven zonder jou te tonen. Dat doe je dus oor geen contact te onderhouden. Zo laat je je ex merken hoe het is om jou te moeten missen. Dit is de basis van het terugwinnen.

Het herstel

Nu kan je de volgende stappen zetten in het ex terugwinnen. Geen contact was het begin, maar nu wordt het belangrijk om doortastend te handelen. Na enkele weken geen woord te hebben gewisseld, ook niet via sms of app, kan je voorzichtig en luchtig weer eens gaan praten. Dit doe je pas na een periode van twee maanden zonder met elkaar in contact te zijn geweest. Soms moet je er zelfs nog langer de tijd voor nemen. Je zal merken dat als je het goed hebt aangepakt dat de situatie flink veranderd is. Dit kan het begin van een hernieuwde liefde zijn.

Wil jij je ex terug? Ontdek de unieke methode van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe.

Klik hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *