Trucs om je ex terug te krijgen

De meeste mensen zouden er alles voor over hebben. Daarom zijn trucs om je ex terug te krijgen ook zo gewenst. Als je weet welke dingen je kunt toepassen wordt het immers een stuk gemakkelijker om de liefde van je leven weer terug te krijgen na een misstap. Volgens sommige mensen bestaan er geen echte trucs, maar dat neemt weg dat je wel gewoon een aantal dingen kunt doen die kunnen helpen bij het herstellen van je relatie. Wanneer je de stappen op de juiste manier volgt, dan kan het eigenlijk niet fout gaan.

trucs om je ex terug te krijgen

Tip: Maximale kans om je ex terug te krijgen? Gebruik de boeken en/of trainingen van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe. Klik hier >>

Probeer niet te lijmen

De belangrijkste truc is misschien wel die waarbij je juist niet probeert je ex voor je te winnen. Trucs om je ex terug te krijgen beginnen altijd met het nemen van afstand. De reden hierachter is simpel. Je moet ervoor gaan zorgen dat je ex doorkrijgt wat er eigenlijk verloren is gegaan met het verbreken van jullie relatie. Om die reden moet het dus ook wel zo zijn dat er daadwerkelijk iets verloren gaat. Dat kan alleen maar door te zorgen dat je enige tijd echt uit beeld bent. Zolang je in beeld blijft kan je immers niet gemist worden.

Aan jezelf gaan werken

Een andere truc om je ex terug te krijgen is eigenlijk geen truc. Sterker nog, dit kan ook goed werken als er helemaal geen ex in het spel is. Je moet namelijk de tijd nemen om aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde te werken. Vaak is dit namelijk een belangrijk onderliggend probleem. De truc zit hem vooral in de combinatie met de eerste stap. Wanneer je namelijk uit beeld blijft en je komt terug als een nieuwe jij, dan zal dit een zeer sterke indruk maken op je ex. Dat is precies wat je nodig hebt om succes te hebben.

Houd je bedoelingen voor jezelf

Tot slot kan je ook een lastig punt toevoegen aan het lijstje trucs om je ex terug te krijgen. Je moet namelijk de bedoelingen die je hebt volledig voor jezelf houden. Wanneer je ex namelijk doorkrijgt wat je van plan bent, dan zal dit met zekerheid averechts werken. Zorg dus dat je (na een fase van geen contact) wel contact kunt maken, maar dat je niet de suggestie wekt dat je je relatie terug wilt krijgen. Op die manier kan je het vertrouwen in jou beter herstellen. Uiteindelijk moet dit leiden tot een nieuwe en betere relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *