Op date met je ex

Wil je graag een date met je ex? Ben je nog lang niet over de relatie heen en geloof je er nog in dat je kansen hebt? Dan is het heel belangrijk dat je een aantal essentiële stappen zal volgen. Aan de hand daarvan kan je zorgen dat jullie weer met elkaar in contact komen en een date weer tot de mogelijkheden gaat behoren. Het is dan zomaar mogelijk dat jullie weer bij elkaar komen en de relatie zal bloeien als nooit tevoren. Let daarbij wel op een aantal hele belangrijke zaken. Het kan anders zomaar misgaan voor je begonnen bent.

op date met je ex

Voordat je contact opneemt!

Heb je tot nu toe alles goed gedaan? Lees deze ex terug tips en meer over geen contact hebben. Voor de beste methode:

Check het e-book van relatietherapeute Michelle van den Berghe >>

De tijd nemen

Het begint altijd met geduld. Een date met je ex krijg je immers niet binnen enkele dagen nadat jullie uit elkaar zijn gegaan. Het is dus altijd beter om eerst even afstand te nemen. Zorg dat jullie beiden tot rust komen. Neem hier voldoende tijd voor. Probeer daarbij ook al het contact te voorkomen. Wees ook niet bang om die periode even te laten duren. Liever wat langer dan wat korter geduld hebben. Dit vergroot je kansen op een date in een later stadium. Probeer dit dus ook jezelf voor te houden wanneer je hieraan gaat beginnen.

Werk aan jezelf

Voor je aan een date met je ex kunt gaan denken is het goed om eerst tijd aan jezelf te besteden. Door bijvoorbeeld te gaan sporten, wat gezonder te eten en wat nieuwe vaardigheden te leren, word je zelf ook een nieuw mens. Dit kan weleens heel belangrijk zijn voor het vervolg dat jullie eventueel gaan hebben in jullie relatie. Als alles immers bij het oude blijft, dan is de kans groot dat het opnieuw fout zal gaan. Het heeft dan dus eigenlijk gewoon geen zin om op een date te gaan met elkaar. Probeer dit voor te zijn.

Zet de stap

Wanneer je dit allemaal hebt gedaan wordt het tijd om aan een date met je ex te denken. Je kunt dit gewoon benaderen zoals de allereerste keer dat je op date met elkaar ging. Doe dus gewoon alsof alles nieuw is. Dit komt onder andere omdat jij aan jezelf gewerkt hebt en jij dus een nieuw mens geworden bent. Dit geldt waarschijnlijk in grote mate voor je ex. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de tijd die jullie voor jezelf nemen zo’n grote rol kan spelen. Zo maak je het een succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *