Ont-stressen kun je leren ervaringen (Alfred Petrie)

Ont-stressen kun je leren: wat zijn de ervaringen met deze cursus van Alfred Petrie? Is deze man een oplichter of is hij betrouwbaar? Ik ga met een open, eerlijke blik kijken naar deze cursus Ont-stressen kun je leren van Alfred Petrie en vertel je mijn ervaringen, of deze man betrouwbaar is, en of jij de cursus moet volgen. Let’s go!

 • Effectief stress en trauma’s ontladen.
 • Alle essentiële technieken van Mindfulness en Somatic Experiencing.
 • Succes gegarandeerd door een gedoseerde methode op maat.
 • Je kunt tot wel €800 aan therapiekosten besparen.
 • Niet goed? Binnen 14 dagen je geld terug!
 • Nu tijdelijk van €179 voor €149!

Ont-stressen kun je leren: ervaringen van anderen

Misschien ben je wel helemaal niet zo geïnteresseerd in mijn ervaringen met Ont-stressen kun je leren, maar lees je veel liever wat anderen van deze Alfred Petrie en zijn cursus vinden. Of misschien wil je gewoon allebei lezen, dat kan natuurlijk ook. Hieronder lees je wat ervaringen van cursisten – die Alfred Petrie als betrouwbaar omschrijven, by the way.

ont-stressen kun je leren ervaringen alfred petrie oplichter betrouwbaar
WhatsApp-bericht van een tevreden cursist (die liever anoniem wil blijven).

En niet alleen via WhatsApp melden zich tevreden cursisten. Ook via e-mail wordt Alfred Petrie eraan herinnerd dat de Ont-stressen kun je leren ervaringen van zijn cursisten positief zijn.

ont-stressen kun je leren ervaringen albert petrie betrouwbaar
Carla komt er graag voor uit: Somatic Experiencing werkt!

Alfred Petrie: betrouwbaar of oplichter?

Bij het zien van een nieuwe cursus krijg ik altijd de vraag van mijn lezers: is de aanbieder (in dit geval dus Alfred Petrie) betrouwbaar of een oplichter? Het is jammer dat er zoveel wantrouwen heerst, maar aan de andere kant is het ook heel begrijpelijk. Zo hebben we wat meegemaakt in dit wereldje. Het is daarom goed om altijd even stil te staan bij de persoon achter de aangeboden cursus.

30 jaar ervaring

Misschien heb jij nog nooit van deze man gehoord, dat kan. Maar onder mij en mijn collega coaches is dit een bekende naam. Alfred Petrie zit al ruim 30 jaar in het vak en is hij gespecialiseerd in stress, ptss, angst, depressie en meer klachten behandelen. Hij is een groot voorbeeld van mij als het gaat om het behandelen en leren loslaten van jaloersheid, verlatingsangst en claimend gedrag. Met zijn blogartikelen inspireert deze therapeut mij keer op keer. Hij biedt zelfs gratis e-books en webinars aan zodat je alvast wegwijs wordt in zijn methode! Dus ja, Alfred Petrie is betrouwbaar en zeker geen oplichter.

ont-stressen kun je leren ervaringen

Ont-stressen kun je leren: ervaringen van mij

Genoeg gepraat over anderen en Alfred Petrie zelf. Wat zijn mijn ervaringen met ont-stressen kun je leren? En wat is Somatic Experiencing? Let op: het kan soms wat technisch worden, maar hier ga ik je vertellen waarom je deze cursus een kans moet geven.

Je leert alle essentiële technieken

In ont-stressen kun je leren ga je ervaringen uit het verleden te lijf. Of liever: jouw reactie op die ervaringen uit het verleden. Want alle stress die zich heeft opgebouwd, alle trauma’s die opgeslagen zitten in je lijf en gedachten, die leer je loslaten. Dit doe je door middel van alle essentiële technieken van Mindfulness en Somatic Experiencing. Klinkt ingewikkeld? Is het niet. Alfred Petrie legt het je in 6 stappen uit. In feite leer je niets meer of minder dan wat dieren van zichzelf al kunnen. Je komt dus dichter bij je eigen natuur te staan. Somatic experiencing werkt zo goed omdat:

 • Je op een toegankelijke manier zelf je trauma’s en de patronen van stressreactie leert aanpakken.
 • Lichaamsgericht werken ervoor zorgt dat trauma’s en opgebouwde stress supereffectief worden behandeld.
 • Je via de gedoseerde stap-voor-stap behandeling het probleem bij de kern aanpakt en oplost.

Wat mijn ervaringen met ont-stressen kun je leren positief maakt

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik veel bewondering voor Alfred Petrie. Met zijn betrouwbare en toegankelijke cursus leer je echt de fijne kneepjes van stress aanpakken. Je gaat diep tot de kern en blijft niet aan de oppervlakte. Zijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, en hij gaat echt tot het gaatje voor cursisten. Dat maakt dat mijn ervaringen met ont-stressen kun je leren zo positief zijn. Hiermee maakt hij effectieve hulp bij stress en trauma écht toegankelijk voor iedereen. Enkele positieve notities van mij over deze cursus:

 • Je ziet echt dat Alfred Petrie zijn 30 jaar ervaring erin heeft gestopt.
 • Cursisten van Ont-stressen kun je leren gaan echt tot de kern.
 • Hiermee worden geen oneffenheden weggepoetst, maar echt problemen opgelost.
 • Het is een zeer effectieve toepassing van Somatic Experiencing.
 • Ex-cursisten die ik sprak hadden langdurig profijt van de cursus.

Over Somatic Experiencing

We kunnen gerust zeggen dat Alfred Petrie een grote en betrouwbare naam is in de wereld van Somatic Experiencing. Bij deze unieke methode, die terugkomt in de cursus Ont-stressen kun je leren, wordt trauma aangepakt. Dit doet de therapeut door kleine hoeveelheden trauma toe te dienen aan de cursist en de reactie van de cursist hierbij scherp in de gaten te houden. Zelfs reacties die de cursist niet voelt, worden door de therapeut waargenomen en opgeschreven. De therapeut helpt uiteindeijk via Somatic Experiencing de cursist met het vinden van veilige plekken in lichaam en geest waar de cursist deze reacties op trauma niet ervaart, en zo het trauma te verwerken.

Voor wie is Ont-stressen kun je leren (Somatic Experiencing)?

We hebben het hier veel over trauma’s verwerken via Somatic Experiencing. Maar deze techniek, die centraal staat in de cursus Ont-stressen kun je leren werkt niet alleen bij traumatische ervaringen. Ook mensen met (veel) opgekropte stress, mensen die neerslachtig zijn en mensen die veel angst en paniek ervaren, hebben baat bij deze cursus. Voel de stress die je nu in je lichaam hebt. Beeld je in dat je al die stress voorgoed kunt ontladen, en in rust en kalmte kunt leven. Voelt dat goed? Dan is deze cursus voor jou!

Nu tijdelijk: Ont-stressen kun je leren slechts €149!

Alfred Petrie heeft speciaal voor zijn nieuwste cursus een introductieaanbieding. Je kunt nu met dikke korting deze cursus volgen. Wil jij vandaag nog je opgekropte stress en trauma’s aanpakken? Meld je dan nu aan!

 • Effectief stress en trauma’s ontladen.
 • Alle essentiële technieken van Mindfulness en Somatic Experiencing.
 • Succes gegarandeerd door een gedoseerde methode op maat.
 • Je kunt tot wel €800 aan therapiekosten besparen.
 • Niet goed? Binnen 14 dagen je geld terug!
 • Nu tijdelijk van €179 voor €149!

2 gedachten over “Ont-stressen kun je leren ervaringen (Alfred Petrie)

 • 16 november 2021 om 09:14
  Permalink

  Net begonnen en gaat nu al beter echt een topper die man

  Beantwoorden
 • 17 november 2021 om 09:14
  Permalink

  Wat leuk dat mijn reactie er bij staat 🙂 Inmiddels slaap ik nog steeds goed. Wat een topcursus!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *