Broer Rasta (Robert-Jan Mastenbroek) oplichter?

Is Broer Rasta (Robert-Jan Mastenbroek) oplichter? Veel mensen hebben hem daarvoor uitgemaakt. Maar dezelfde mensen zijn daar ook weer op teruggekomen. En langzaam melden steeds meer mensen zich aan voor de nieuwe Senang School, waar je een unieke Masterclass kunt volgen.

 • Dream or Donate was gehackt
 • Robert-Jan Mastenbroek heeft iedereen terugbetaald
 • Nieuwe project Broer Rasta (Senang School) is een hit
 • Oplichter? Ik denk het niet

Meer lezen over de Senang School? Lees mijn Senang School Masterclass ervaringen.

Bron: AD.nl

Wat weten we van Broer Rasta?

Robert-Jan Mastenbroek, alias Broer Rasta, is behoorlijk veel in het nieuws geweest. Er was nogal wat te doen om zijn doneersite Dream or Donate en hier en daar werd hij zelfs een oplichter genoemd. Dit platform was bedoeld voor mensen om geld in te zamelen voor medische behandelingen. In de praktijk ging het echter helemaal mis: oprichter Robert-Jan Mastenbroek werd afgeperst door cybercriminelen en zijn website werd gehackt. Het geld van donateurs leek verdwenen te zijn.

Hoe Robert-Jan Mastenbroek dit oploste

Liet Broer Rasta, door sommigen inmiddels als oplichter bestempeld, het hierbij zitten? Integendeel. Samen met de betaaldienst die de donaties faciliteerde, bracht hij alle gedupeerden in kaart. En toen gebeurde datgene waardoor Robert-Jan Mastenbroek geen oplichter bleek te zijn: hij betaalde de donateurs hun geld terug.

Zware tijd

Ook voor de ondernemer zelf was het een zware tijd. Zo vertelde Broer Rasta aan het AD dat er vaak ongure types langs zijn huis liepen en hij zelf naar de politie is gestapt. Hij heeft zelfs ondergedoken gezeten. Gelukkig is deze zware tijd nu voorbij, en heeft hij een nieuw platform opgezet om mensen te coachen naar een gelukkiger leven: De Senang School Masterclass.

Robert-Jan Mastenbroek (Broer Rasta): oplichter of niet?

Het mag duidelijk zijn: een oplichter zou zijn gedupeerden in de kou laten staan. Dat heeft Robert-Jan Mastenbroek niet gedaan. Daarom geloof ik niet dat Broer Rasta oplichter is. En als je zijn nieuwe cursus volgt, zul je zien dat ook de Senang School Masterclass betrouwbaar is.

Over de Senang School Masterclass

Meester worden van je eigen energie. Maar dan zonder mediteren en zonder ander zweverig gedoe. Klinkt goed? Is het ook! En omdat Robert-Jan Mastenbroek op deze cursus een niet-goed-geld-terug-garantie geeft, kun je niet mis gaan. Kijk zelf maar:

 • Meer positieve energie zonder zweverig gedoe
 • Maak een einde aan negatieve energie en trauma’s
 • Kom helemaal tot de kern in 45 diepgaande lessen
 • Nu tijdelijk slechts €377 (minder dan €8,50 per les!)
 • Niet goed, geld terug binnen 7 dagen
 • Haal meer uit je leven!

4 gedachten over “Broer Rasta (Robert-Jan Mastenbroek) oplichter?

 • 11 juli 2021 om 10:01
  Permalink

  Tssss dat je dit nog moet benoemen is eigenlijk al triest genoeg iedereen heeft ze geld terug leer deze man maar kennen hij is top

  Go Rasta

  Beantwoorden
 • 17 juli 2021 om 16:55
  Permalink

  Ik heb zijn cursus Senang Masterclass gedaan. Wat heeft hij me veel geleerd en wat een goede man is Robert Jan. En inderdaad niet zweverig. Gewoon top wat gvdb zegt.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2021 om 08:22
  Permalink

  Heb me ingeschreven voor de cursus en so far so good, heel leerzaam

  Beantwoorden
 • 29 juli 2021 om 13:11
  Permalink

  Net klaar met de cursus wat een leerzame cursus en wat een fijne gast die rasta echt top cheers

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *