Positieve energie nodig? Jezelf reinigen van negatieve energie? Lees de Senang School Masterclass ervaringen (Broer Rasta)

Helaas… deze cursus wordt niet meer gegeven. Wil je lekkerder in je vel zitten? Ontdek dan nu de cursus Ont-stressen Kun je Leren van Alfred Petrie!

Heb je positieve energie nodig en wil je jezelf reinigen van negatieve energie? De Senang School van Broer Rasta biedt een bijzondere Masterclass aan: een spirituele school zonder zweverig gedoe. De Meester van Je Energie, Zonder te Mediteren of Zweverig Gedoe. Dat is hoe Robert-Jan Mastenbroek, alias Broer Rasta, het omschrijft. Is het wat? Lees het in mijn Senang School Masterclass ervaringen!

 • Versterkt je eigen positieve energie zonder zweverig gedoe
 • Leert je afrekenen met negatieve energie en trauma’s
 • Diepgaande cursus met maar liefst 45 lessen
 • Nu tijdelijk speciale aanbieding!
 • Niet goed, geld terug binnen 7 dagen
 • Voor iedereen die meer uit zijn/haar leven wil halen!

Waarom je mijn Senang School ervaringen moet lezen

Je denkt misschien: Maar Tim, jij bent toch bezig met liefde en relaties? Wat doe je dan met deze Masterclass? Het is heel simpel: liefde en relaties beginnen bij de basis. Je moet positieve energie zenden om positieve energie te kunnen ontvangen. En daarvoor moet je je senang voelen. Alleen als je de beste versie van jezelf bent, kun je de beste persoon vinden om je leven mee te delen. Vandaar dat ik cursussen en masterclasses als deze ook bekijk.

Senang betekenis

Wat is de betekenis van senang eigenlijk? De naam van de Senang School komt niet uit de lucht gevallen, natuurlijk. Je senang voelen wil zeggen dat je je goed voelt. Je zit lekker in je vel. Je bulkt van de positieve energie en hebt geen last van negatieve energie. Sterker nog, misschien kun je zelfs negatieve energie omzetten in positieve energie. Wil je beter in je vel zitten, dan moet je inderdaad zorgen dat je de negatieve energie omzet in positieve energie. En daar kan deze Senang School Masterclass een rol van betekenis in hebben.

Veel slechte aanbieders

Dat je niet veel terugleest op mijn website over cursussen en opleidingen van beter in je vel zitten heeft ook een goede reden: er zijn simpelweg te veel oplichters actief. Ook deze Broer Rasta (of Robert-Jan Mastenbroek) werd als oplichter weggezet door sommigen. Wat bleek? Hij heeft fouten gemaakt in het verleden. Maar in tegenstelling tot echte oplichters, heeft deze Broer Rasta zijn fouten rechtgezet en iedereen schadeloos gesteld die door zijn fouten geld kwijt zijn geraakt. Dat toont moed, toewijding en eerlijkheid. Hij kon zelf ook de negatieve energie omzetten in positieve energie. Daarom wil ik mijn Senang Masterclass ervaringen met jullie delen.

Senang Masterclass ervaringen: wat is het?

Wie de uitleg van Broer Rasta hierboven niet helemaal begreep, is niet de enige. Ook voor mij was het te vaag. Want wat is zweverig gedoe? Is mediteren zweverig? Zelf ben ik een groot voorstander van mediteren. Het geeft me veel positieve energie en leert me negatieve energie loslaten. Maar dat wil niet zeggen dat andere methodes niet kunnen werken. De Senang school is een online platform waarop je leert jezelf reinigen van negatieve energie en positieve energie te ervaren, zonder dat je daarvoor ‘zweverige’ dingen hoeft te doen.

Wie zit er achter de Senang School?

Over de bedenker van de Senang School en Masterclass waar ik mijn ervaringen over deel is veel geschreven. Robert-Jan Mastenbroek, ofwel Broer Rasta, noemde ik hierboven al even. Deze man is onder andere bekend van radio en tv en helpt al meer dan tien jaar bekende en onbekende Nederlanders in hun spirituele weg. Anders dan anderen, zet hij negatieve energie om in positieve energie zonder ‘zweverig gedoe’. Als coach hielp hij al vele bekende mensen, ondernemers, en mensen zoals jij en ik het beste uit zichzelf te halen. En zoals ik al zei: alleen als je het beste uit jezelf haalt, kun je de beste partner voor jezelf vinden!

Is Broer Rasta (Robert-Jan Mastenbroek) een oplichter?

Er is veel geschreven over Broer Rasta en hij is zelfs een oplichter genoemd. Ik kan hier ook weer van alles over deze man schrijven, maar ik houd het graag kort. Zijn website, waardoor mensen gedupeerd raakten, was gehackt. Inmiddels heeft hij alles netjes opgelost en iedereen schadeloos gesteld. Zie ook het bericht van De Stentor hieronder. Daarvoor moest hij diep gaan en zo ongeveer alles verkopen wat hij had. Dat bewijst maar weer: dit is een man van zijn woord.

Bron: De Stentor

Hierna begon hij opnieuw, van de grond af aan, en richtte hij de Senang School op. En ook als je de ervaringen van anderen leest, zie je dat dit een goede zet is geweest! Hij heeft senang een nieuwe betekenis gegeven met de manier waarop hij je leert beter in je vel zitten.

Hoe is de Senang Masterclass opgebouwd?

Als je kijkt hoe uitgebreid de lesstof is, valt pas op hoeveel waar je krijgt voor je geld. Broer Rasta gaat niet over één nacht ijs met zijn uitgebreide lespakket. Dit zijn de modules die je krijgt:

 • Energie: 8 lessen
 • Frequenties & Vibraties: 7 lessen
 • Trauma’s & Overtuigingen: 7 lessen
 • Van Oud naar Nieuw: 7 lessen
 • Liefde, Rust & Overvloed: 6 lessen
 • Delen: 7 lessen
 • Gevorderde Methodes: 3 lessen

Via diepgaande en uitgebreide video’s kom je stap voor stap dichter bij je doel: volledig leven op positieve energie en jezelf reinigen van negatieve energie. Je zult merken dat je de energie van Broer Rasta gaat ervaren en daardoor gelukkiger wordt. En bevalt de Masterclass op deze Senang School je niet? Bij slechte ervaringen geldt: niet goed, geld terug!

Voor wie is de Senang School Masterclass?

Het is wel duidelijk: als je meer uit je leven wilt halen, negatieve energie wilt terugsturen van anderen en meer positieve energie wilt ervaren, is dit de juiste cursus voor jou. Maar ook als je nog met onverwerkte trauma’s zit, kan deze school je helpen. Je zult je na deze opleiding senang voelen en de betekenis van senang nog dieper leren ervaren.

<

Wat zijn de Senang School Masterclass ervaringen van anderen?

Zoals je leest, zijn mijn ervaringen zeer positief. Maar misschien wil je weten wat anderen vonden. Op de website van de Senang School vind je ook ervaringen van anderen. Altijd goed om je eigen onderzoek te doen! En heb je zelf al ervaringen met deze cursus en wil je die graag delen met de rest? Laat een comment achter onder dit bericht!

Begin vandaag nog!

Wil jij negatieve energie omzetten in positieve energie en wil je beter in je vel zitten? Wacht niet langer! Profiteer van deze tijdelijke aanbieding en ontdek de kracht van de Senang School Masterclass van Broer Rasta!

4 gedachten over “Positieve energie nodig? Jezelf reinigen van negatieve energie? Lees de Senang School Masterclass ervaringen (Broer Rasta)

 • 17 april 2021 om 10:23
  Permalink

  Hele fijne cursus veel van geleerd
  Broer Rasta is een fijne leraar weet goed de pijnpunten aan te pakken
  Nu veel meer rust en positiviteit en geen last meer van negatieve energie!!

  Beantwoorden
 • 20 april 2021 om 06:46
  Permalink

  De prijs hield mij eerst tegen maar je krijgt er echt veel voor terug! Veel van die goedkopere en zelfs ook cursussen beloven veel maar doen weinig. Rasta doet echt wat hij beloofd! Super bedankt senang school!

  Beantwoorden
  • 20 april 2021 om 06:48
   Permalink

   Haha bedoelde goedkopere en zelfs duurdere ook cursussen natuurlijk 😉

   Beantwoorden
 • 3 augustus 2021 om 12:39
  Permalink

  Let maar op als je deze cursus gaat doen

  Moment 1 ga je je al anders voelen en dat gaat zo door

  Hij weet wat hij doet

  Top cursus beste beslissing ever

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *