Stappen om je ex terug te krijgen

Is je relatie net uitgegaan, maar was dit niet jouw keuze? Dan zal je er alles aan doen om dit ongedaan te maken. Toch is het beter om een aantal slimme stappen om je ex terug te krijgen te volgen. Hoewel je tot alles bereid bent, is het namelijk beter om de juiste stappen te zetten. Doe je de verkeerde dingen, dan jaag je je ex alleen maar verder van je weg en komt het nooit meer goed. Het kan echter vrij gemakkelijk ook de goede kant op vallen. Je hoeft daar ook helemaal niet zoveel voor te doen als je misschien denkt.

stappen om je ex terug te krijgen

Tip: Maximale kans om je ex terug te krijgen? Ontdek de unieke methoden van mijn gewaardeerde collega, relatietherapeute Michelle van den Berghe. Maximaal succes! Klik hier >>

Stap 1: accepteren

Je moet alle stappen om je ex terug te krijgen doorlopen. Dat begint dus bij stap 1. Dit is direct ook de moeilijkste stap. Je moet namelijk toegeven aan je liefdesverdriet. Je moet de situatie accepteren zoals hij is en je ex even met rust laten. Je neemt de tijd om een beetje tot jezelf te komen. Dit is belangrijk omdat je dan ook een wat beter beoordelingsvermogen hebt. Je handelt namelijk net iets minder uit emotie als de eerste vervelende emotie een beetje gezakt is. Dit kan dus veel verschil maken.

Stap 2: Ga verder met je leven

Je zet de stappen om je ex terug te krijgen natuurlijk omdat je jullie relatie wilt herstellen. Zolang dit echter niet het geval is moet je wel zorgen dat je leven verder op orde blijft. Ga dus verder met de rest van je leven en zorg ervoor dat de dingen die zijn weggevallen worden opgevuld. Leer bijvoorbeeld koken als je ex dat nu niet meer voor je doet. Of leer zelf de was te draaien. Zo kan je laten zien dat je sterk genoeg bent om je eigen leven verder op te pakken. Dit is een hele aantrekkelijke kant die ook zeker op je ex zal overkomen.

Stap 3: de comeback

Nu is het tijd geworden om de stappen om je ex terug te krijgen te zetten die daadwerkelijk de relatie weer doen oplaaien. Los bijvoorbeeld de problemen die tussen jullie zijn ontstaan op een volwassen manier op. Blijf er daarna verder ook niet meer in hangen. Het verleden moet op enig moment ook echt het verleden zijn. Werk ondertussen aan een betere versie van jezelf. Zo laat je je ex nog eens heroverwegen of jou verlaten wel de goede keuze was. Voor je het weet wil je ex jou terug en heb je dat waar je op hoopte.

Meer weten?

Er zijn veel methoden, maar tot nu toe heb ik alleen de methode van relatietherapeute Michelle van den Berghe maximaal zien slagen. Meer weten over wat zij voor jou kan doen? Klik hier >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.