Ik wil mijn ex terug!

Een verbroken relatie is misschien wel één van de sterkste oorzaken voor mentale pijn. Je hoort zelfs regelmatig over mensen die zelfs fysiek last van kregen van het feit dat een relatie was verbroken. Zij konden alleen maar denken: ik wil mijn ex terug. Met als gevolg dat normaal functioneren bijna niet meer mogelijk is. Daarom kan het heel veel helpen om enige houvast te hebben in dit soort situaties. Wat moet je allemaal wel en niet doen? Een aantal mogelijke stappen die je kunnen helpen worden hier uitgelegd.

ik wil mijn ex terug

Wil jij je ex terug? Zet vandaag de eerste stap in de goede richting! Hoe eerder je begint, hoe meer kans van slagen. Ontdek de boeken en trainingen van relatietherapeute Michelle van den Berghe. Klik hier >>

Verwerk de situatie

Denk je: ik wil mijn ex terug? Begin dan met het verwerken van de situatie. Nu is dit natuurlijk niet de makkelijkste stap, als dat zo was, dan had je immers geen hulp nodig. Toch is het heel belangrijk dat je niet probeert je relatie herstellen op het moment dat je nog met liefdesverdriet en gevoelens van eenzaamheid en machteloosheid te maken hebt. Juist dan zal blijken dat het jou en jouw ex-partner niet lukt om dichter bij elkaar te komen. Of jullie echt terug bij elkaar moeten komen kan je pas bepalen wanneer je afstand hebt genomen.

Iets nieuws opbouwen

Wanneer je echt werk wilt maken van het terugkrijgen van je ex, dan zal je er met nieuwe ogen naar moeten kijken. Je kunt wel denken: ik wil mijn ex terug, maar in werkelijkheid zit het net even anders. Zoals je een nieuwe relatie aangaat, zo moet je ook een nieuwe band met jouw ex aangaan. Als jullie precies dezelfde relatie aangaan, dan is het zeer waarschijnlijk dat er na enige tijd weer problemen zullen ontstaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Gebruik je kennis

Het grote voordeel van een nieuwe relatie opbouwen met je ex is dat je al het één en ander van elkaar weet. Gebruik die kennis dus ook. Je weet bijvoorbeeld waar de valkuilen kunnen zitten. Pas wel op dat er een verschil zit tussen informatie gebruiken en misbruiken. Je bent immers op zoek naar een gezonde relatie. Wanneer je zegt: ik wil mijn ex terug, dan is het essentieel dat je open en eerlijk bent en op een gezonde manier fouten uit het verleden voorkomt.

“Help, ik wil mijn ex terug!”

Als jij volmondig blijft roepen: “Ik wil mijn ex terug!” dan ga ik je daarbij helpen. Ontdek wat de trainingen en boeken van Michelle van den Berghe voor jou kunnen doen. De beste kans om weer samen te komen!

Ontdek ze hier >>

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.