Je ex terugkrijgen als zij een ander heeft

Het uit elkaar gaan is vervelend, maar veel mensen vinden het gevolg nog veel erger. Hoe kan je je ex terugkrijgen als zij een ander heeft? Als het aan jou ligt wordt de nieuwe relatie die jouw voormalig vriendin is aangegaan zo snel als mogelijk afgebroken zodat ze gewoon weer bij jou kan intrekken en jullie verder kunnen gaan met een verbeterde versie van jullie relatie. Het is voor de meeste mensen echter een groot raadsel hoe ze dit aan moeten pakken. Deze tips kunnen je daarbij helpen.

Je ex terugkrijgen als zij een ander heeft

Tip: Je ex terugwinnen? Begin direct met de juiste stappen. Wat je niet weet, kan ervoor zorgen dat je ex voor eeuwig bij je weggaat. Ontdek de boeken en programma’s van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe. Klik hier >>

Begin bij jezelf

Wil je je ex terugkrijgen als zij een ander heeft? Dan zal je toch eerst bij jezelf moeten beginnen. Vergis je namelijk niet, je moet wel iets te bieden hebben. Dit klinkt misschien hard, maar uiteindelijk is dit wel waar het om draait. Wanneer ben jij de juiste voor haar? Wanneer ze voelt en weet dat ze het nergens beter zal hebben dan bij jou. In de relatie zoals jullie die hadden kon je dat niet bieden, dus is het zeker ook zaak om hier aan te werken. Hier heb je zelf ook wat aan. Je gaat immers je eigen situatie beter maken.

Wat is belangrijk?

Als je bezig bent met je ex terugkrijgen als zij een ander heeft, dan loop je het risico dat je die nieuwe partner in je hoofd heel belangrijk gaat maken. Houd hier zo snel als mogelijk mee op. De partner is immers in het geheel geen factor in wat jullie kunnen hebben. Maak je daarom vooral druk om jezelf en een klein beetje om je ex-vriendin. Hier bereik je flink wat meer mee dan met ergernis of jaloezie met betrekking tot de nieuwe geliefde, die misschien zelfs maar tijdelijk is.

Volg je eigen route

Wil je succesvol je ex terugkrijgen als zij een ander heeft, volg dan vooral je eigen route. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je je niet moet spiegelen naar haar ideaalbeeld. Het is verleidelijk om dit te doen omdat dit de kortste weg naar succes lijkt. Het is echter ook de weg die het eerst zal doodlopen. Uiteindelijk moet het om jou draaien. Dat is niet egoïstisch, maar heel gezond. Hoe beter jij in je vel zit, hoe beter je levenssituatie zal zijn. Bijvoorbeeld in op het vlak van het terugwinnen van je ex.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *