Geen contact met je ex

Je hebt er vast weleens over gehoord. Geen contact met je ex hebben zou je kunnen helpen je relatie te herstellen. Deze zogenaamde no contact rule zou echt werken. Toch menen veel mensen dat dit niet waar is omdat het voor hen niet gelukt is. Daarom is het goed om te weten dat er wel enige belangrijke factoren zijn die meespelen in het wel of niet slagen van deze methode. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om de regels ervan exact te volgen. Doe je dit niet, dan is het hele plan gedoemd om te mislukken.

geen contact met je ex

Tip: Begin vandaag al met de juiste stappen! Het meeste succes behaal je met de boeken en trainingen van gerenommeerd relatietherapeute Michelle van den Berghe. Ontdek ze hier >>

Geen contact met je ex = GEEN CONTACT MET JE EX

De regel geen contact met je ex mislukt vaak om dezelfde reden. Het is namelijk zo dat geen contact ook echt geen contact moet zijn. Veel mensen leggen dit uit als elkaar niet zien. Geen contact houdt echter ook in dat er geen belletjes, mailtjes, sms’jes en appjes mogen plaatsvinden. Dit is ontzettend belangrijk, maar het lukt het overgrote deel van de mensen niet om zicht hieraan te houden. Daardoor denken zij dat de methode niet werkt. In werkelijkheid hebben zij de methode echter niet uitgevoerd. Dit wil je dus voorkomen.

Contact met je ex herstellen

Geen contact met je ex hebben klinkt natuurlijk nogal tegenstrijdig. Dat klopt natuurlijk ook. Op enig moment zal je het contact moeten herstellen. Het gaat er dan om dat je je zelfbeheersing houdt. Je moet namelijk niet te snel het contact willen herstellen. Hoe langer je durft te wachten, hoe beter dit is. Dit doe je zodat jouw ex de kans krijgt om je te gaan missen. Pas wanneer iemand inziet wat er eigenlijk verloren is gegaan kan er worden ontdekt wat het goede van een relatie eigenlijk was.

Niet bang zijn

Uiteindelijk werkt de geen contact met je ex regel alleen wanneer je niet bang bent. Hoe beter je hiermee omgaat, hoe meer kans van slagen je hebt. Overigens geldt dit ook wanneer je helemaal geen interesse hebt in het herstellen van je relatie. Hoe beter je zorgt dat je ex uit jouw leven verdwijnt, hoe gemakkelijker het wordt om alles weer op een rijtje te krijgen. Ook jij zal immers tijd nodig hebben om alle wonden te laten herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *