Hoeveel stellen komen weer bij elkaar?

Hoeveel stellen komen weer bij elkaar? Dat is een vraag die veel mensen die net een break up te verwerken hebben gehad zichzelf stellen. Dit komt meestal voort uit het feit dat ze zelf graag hun relatie zouden voortzetten. Toch zijn er in dat geval veel belangrijkere vragen waar je aandacht aan zou kunnen besteden. Je bent immers vooral bezig met je eigen relatie. Hoe dit dus bij anderen is afgelopen is voor jou eigenlijk helemaal niet zo belangrijk als je misschien denkt. Het gaat om het volgende.

hoeveen stellen komen weer bij elkaar

Het einde

Als je een antwoord wilt op de vraag hoeveel stellen komen weer bij elkaar, dan zal je eerst een onderverdeling moeten maken. De reden van het beƫindigen van de relatie is namelijk een hele belangrijke factor hierin. Sommige oorzaken zijn namelijk veel beter te herstellen dan andere. Dit betekent dus dat onder sommige stellen het percentage herstelde relaties enorm hoog is. Terwijl in andere groepen bijna niemand terug bij elkaar komt. Wanneer je dus op zoek gaat naar antwoorden, begin dan hier. Dit kan je een goede indicatie geven van de mogelijkheden.

Op jezelf richten

Wat vooral belangrijk is na een break up, is dat je aan jezelf gaat werken. De vraag hoeveel stellen komen weer bij elkaar heeft dan dus eigenlijk niet zo heel veel waarde. Volgens experts is het immers zo dat je de beste kansen hebt als je aan jezelf en je problemen werkt. Dat betekent dus dat je niet zozeer moet kijken naar wat anderen hebben gedaan, maar juist vooral naar wat je zelf kunt doen. Dit is immers de juiste manier om je eigen relatie weer nieuw leven in te blazen.

Resultaten uit het verleden

Hoeveel stellen komen weer bij elkaar? Uiteindelijk zegt dit niet heel veel. Resultaten uit het verleden bieden immers geen garantie voor de toekomst. Het kan misschien een steuntje in de rug zijn als je erachter komt dat tientallen mensen om je heen hun relatie opnieuw begonnen na een tijdje uit elkaar te zijn geweest. Tegelijkertijd heeft dit ook helemaal niets met jouw eigen relatie te maken. Uiteindelijk gaat het erom dat je doet wat voor jou het beste is.

Zeker weten dat je bij elkaar komt?

In mijn zoektocht naar de beste methode om te zorgen dat jij en je ex weer bij elkaar komen, vond ik de website van relatietherapeute Michelle van den Berghe. Zij heeft de zogenaamde Ex Terug Methode geperfectioneerd. Ontdek haar boeken en trainingen en word 1 van die stellen die weer bij elkaar komen!

Ontdek haar boeken en trainingen hier >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *