Kun je liefdesverdriet bestrijden?

Als het aan de meeste mensen zou liggen, dan zouden ze liefdesverdriet liever overslaan na het verbreken van een relatie. Het kan immers best lang duren voor je hier voorbij bent. Dat komt omdat er nogal wat gebeurt in je lichaam. De vraag waar velen dan ook mee zitten is of ze liefdesverdriet niet gewoon kunnen bestrijden. Dat is tot op bepaalde hoogte mogelijk. Wanneer je een aantal zaken direct goed op orde weet te krijgen, dan is de kans groot dat het verdriet wat minder groot is.

liefdesverdriet bestrijden

Direct liefdesverdriet bestrijden?

Er is maar 1 succesmethode als het gaat om liefdesverdriet bestrijden. Deze unieke methode is ontwikkeld door vooraanstaande coach Marco Honkoop. Lees meer over zijn unieke methode.

Bezoek de website >>

Het juiste perspectief

Wat vooral belangrijk is om te weten, is dat liefdesverdriet iets gemakkelijker te bestrijden is wanneer jij degene bent die de relatie verbreekt. Een belangrijk onderdeel is namelijk het in het juiste perspectief zetten van het geheel. Het accepteren van de situatie en deze dan ook niet groter maken dan hij is zorgen ervoor dat je net iets meer rust blijft houden. Vanuit die rust is het gemakkelijker om aan een nieuw leven te werken.

De draad oppakken

Wat ook niet onbelangrijk is bij liefdesverdriet bestrijden, is dat je zo snel mogelijk de draad weer oppakt in je leven. Zo kan je namelijk zorgen dat de rust sneller terugkeert. Je kunt in eerste instantie bijvoorbeeld allerlei dingen gaan doen die je graag wilde doen, maar niet kon doen toen je een relatie had. In een later stadium kan je ook een nieuwe relatie aangaan. Dit is allemaal sterk bevorderlijk voor het verwerken en bestrijden van het liefdesverdriet.

Niet altijd

Het is belangrijk om te weten dat dit niet altijd op deze manier werkt. De belangrijkste reden waarom je met liefdesverdriet wordt geconfronteerd is dat je lichaam stresshormoon aanmaakt. Dit kan je niet geheel bestrijden door je gedachten te proberen te verzetten. Het hangt onder andere van de relatie en de persoon af hoe heftig je op het verbreken zal reageren.

Meer tips?

Het verwerken van een relatiebreuk is altijd zwaar en je zult liefdesverdriet niet helemaal kunnen bestrijden. Lees hier de 5 fases van een gebroken hart en doe je voordeel met mijn liefdesverdriet tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *