Mijn ex heeft een ander, maar ik wil haar terug: wat nu?

“Mijn ex heeft een ander maar ik wil haar terug!!!” Dat was het onderwerp van een e-mail die ik kreeg. De afzender (die graag anoniem wil blijven) vertelde vervolgens een verhaal dat ik al vaker heb gelezen. Een verhaal waarbij ik bovendien graag help! Loop jij ook met deze problemen? Denk jij ook: mijn ex heeft een ander, maar ik wil haar terug? Lees dit artikel met vragen waarmee jij waarschijnlijk zit. Ik help je verder.

mijn ex heeft een ander maar ik wil haar terug

Wat heeft hij dat ik niet heb?

Deze vraag krijg ik vaak. Het antwoord zal je verbazen: hij heeft heel veel dat jij niet hebt. Dat bedoel ik niet onaardig. Jij hebt namelijk ook heel veel dat hij niet heeft. Iedereen is uniek. Maar jouw ex is ooit gevallen voor datgene wat jou uniek maakt. Met andere woorden: er is geen zinnige optelsom te maken die uitwijst wie van jullie beter is, want het gaat om haar gevoel. En daar heb jij een voorsprong, want jij hebt een geschiedenis met haar.

Waarom heeft ze nu al een ander?

Je ex heeft dus een ander, terwijl jij haar nog steeds terug wilt. Jij zag jullie weer bij elkaar komen, maar zij lijkt verder te gaan. Dit is het pijnlijkste wat kan gebeuren na een break up. Maar waarom doet ze dit? In jouw gedachten is ze jou vergeten en is ze alleen nog maar bezig met die nieuwe persoon. Niets is minder waar! Zeker als jullie relatie nog niet zo lang uit is, zit zij nog met haar gedachten bij jou. Zij wil de relatiebreuk verwerken door met een ander een relatie aan te gaan. Dit gaat vrijwel nooit goed.

Komt het nog goed?

Ook al heeft je ex een ander, je kunt haar nog terug krijgen. Dat komt door jouw geschiedenis met haar. Wat jullie hadden, betekende iets. De nieuwe relatie (als je het dat kunt noemen) is voor haar nieuw, pril. Ze moet nog wennen aan deze nieuwe persoon. De kans dat het nog goed komt tussen jullie, is dus zeker nog aanwezig. Hier lees je meer over de kans dat het goed komt als je ex een ander heeft.

Moet ik contact met haar opnemen?

Als je ex een ander heeft, maar je wilt haar terug, moet je het contact tot het minimum beperken. Alleen als het echt noodzakelijk is dat jullie contact hebben (vanwege werk of kinderen bijvoorbeeld), kun je contact houden. Doe dit zo min mogelijk! Hoef je geen contact met je ex te hebben? Verbreek dan ALLE contact. Dit is de eerste stap als je je ex terug wilt.

Wat moet ik wel doen?

Met het verbreken van alle contact heb je een goede stap gezet om haar terug te winnen. Ga ook direct aan de slag met andere tips. Lees hier meer tips om je ex terug te krijgen. Wil je echt je ex terug? Dan is er maar 1 manier: bezoek vandaag nog de website van relatietherapeute Michelle van den Berghe en ontdek de enige methode die werkt >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *